This week I've piled on the pounds, no not just from the Easter chocolates but hopefully some of it's muscle. I've put on 2.8kg in 3 weeks, because 3 weeks ago I weighed 42.6kg and now I weigh 45.4kg it is probubly all thanks to my professional rugby player friend Billy Ngawini who has kindly set out a daily training routine for me.
Monday - 5 exercises 3 times each and then rugby skills work.
Tuesday - 2km run
Wednesday - 5 exercises 3 times each and then rugby skills work.
Thursday - 2km run and 5 twenty metre up hill sprints
Friday - 5 exercises 3 times each and then rugby skills work. And team training in the evening.
Weekend - Rugby matches and rest.
I am really enjoying this, it's great. I think I'm getting fitter and better all the time. Billy has also writen what I should eat and should not eat to help me with my training to become a professional rugby player.
I'm looking forward to playing my next tournament in Prato this weekend, where I shall be captain and Fly Half instead of my normal position at centre.
Thank you very much Billy (I will pay you when I become a professional)
Questa settimana ho accumulato sui chili, no non solo con le l'uova di pasqua ma spero che un po' sia muscolo. Ho messo 2.8 kg in 3 settimane, perche' solo 3 settimane pesavo 42.6kg e ora peso 45.4kg.
Di sicuro e' tutto grazie al mio amico anche rugbyista professionale Billy Ngawini che gentilmente mi scritto giu' dei esercizi di allenamento per me per ogni giorno.
Lunedi - 5 esercizi x 3 volte e tatiche di rugby con il pallone.
Martedi - 2km di corsa
Mercoledi - 5 esercizi x 3 volte e tatiche di rugby con il pallone.
Giovedi - 2km di corsa e sprint di 20 metri in salita
Venerdi - 5 esercizi x 3 volte e tatiche di rugby con il pallone, e poi di sera allenamento con la squadra.
Weekend - Partite di rugby e riposo.
Mi sto davvero divertendo a fare queste cose e credo di star diventando piu' forte. Billy mi ha anche scritto le cose che dovrei mangiare e non dovrei mangiare per aiutarmi con l'allenamento e per diventare un giocatore professionale di rugby.
Non vedo l'ora del prossimo torneo a Prato saro' il capitano e Mediano di Apertura invece del solito tre quarti centro.
Grazie Billy (ti paghero' quando saro' professionista)
Am I Looking Good Yet? |
Billy Ngawini |
Monday - 5 exercises 3 times each and then rugby skills work.
Tuesday - 2km run
Wednesday - 5 exercises 3 times each and then rugby skills work.
Thursday - 2km run and 5 twenty metre up hill sprints
Friday - 5 exercises 3 times each and then rugby skills work. And team training in the evening.
Weekend - Rugby matches and rest.
I am really enjoying this, it's great. I think I'm getting fitter and better all the time. Billy has also writen what I should eat and should not eat to help me with my training to become a professional rugby player.
I'm looking forward to playing my next tournament in Prato this weekend, where I shall be captain and Fly Half instead of my normal position at centre.
Thank you very much Billy (I will pay you when I become a professional)
Questa settimana ho accumulato sui chili, no non solo con le l'uova di pasqua ma spero che un po' sia muscolo. Ho messo 2.8 kg in 3 settimane, perche' solo 3 settimane pesavo 42.6kg e ora peso 45.4kg.
Di sicuro e' tutto grazie al mio amico anche rugbyista professionale Billy Ngawini che gentilmente mi scritto giu' dei esercizi di allenamento per me per ogni giorno.
Lunedi - 5 esercizi x 3 volte e tatiche di rugby con il pallone.
Martedi - 2km di corsa
Mercoledi - 5 esercizi x 3 volte e tatiche di rugby con il pallone.
Giovedi - 2km di corsa e sprint di 20 metri in salita
Venerdi - 5 esercizi x 3 volte e tatiche di rugby con il pallone, e poi di sera allenamento con la squadra.
Weekend - Partite di rugby e riposo.
Mi sto davvero divertendo a fare queste cose e credo di star diventando piu' forte. Billy mi ha anche scritto le cose che dovrei mangiare e non dovrei mangiare per aiutarmi con l'allenamento e per diventare un giocatore professionale di rugby.
Non vedo l'ora del prossimo torneo a Prato saro' il capitano e Mediano di Apertura invece del solito tre quarti centro.
Grazie Billy (ti paghero' quando saro' professionista)
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